Wie zijn we ?

bloemenboetiek

Bloemenboetiek Umbra opende in het najaar van 2009. Hannelore Bockelandt – Vroman en assistent Nicolas Bouxom maakten deze nieuwe zaak meteen tot een begrip. Alles oogt bijzonder verfrissend  dankzij de vele tientallen heerlijk geurende snijbloemen die steeds veilingvers aangevoerd zijn.

Umbra verkoopt bloemen op maat en de mogelijkheden zijn nagenoeg onuitputtelijk. Hannelore en Nicolas verstaan immers als geen ander de kunst om je boodschap te vangen in een echte bloemensurprise: verrassend, creatief en bovenal bijzonder smaakvol. Want Umbra is ook sterk in materialen, glaswerk voor bloemdecoraties en ook in buitenplanten en potterie voor in de tuin. Even snel een boeketje van de week afhalen (10 euro) is hier trouwens geen probleem.

Bezorgen aan huis of op kantoor kan natuurlijk ook. Noteer dat Umbra regelmatig en met duidelijk succes bij iedereen, workshops rond een bepaald thema organiseert. Hip, puur maar vooral persoonlijk en gevoelvol: ziedaar de sleutelwoorden voor Umbra. Al je wensen op het gebied van bloemwerk, workshops en florale vormgeving worden hier dagdagelijks en met veel zin voor creativiteit vervuld.